Menu

Personal training door lifestyle coach Nick

Personal Training
Alles voor jouw gezondheid

Als lifestyle coach help ik jou bij het aanpassen van je leefstijl, zodat je je weer fit gaat voelen. Personal training is daarbij een middel, maar mijn dienstverlening gaat verder dan alleen beweging. Voeding, ademhaling, bewustwording, mindset, slaap en hormonen: stuk voor stuk zijn het belangrijke factoren voor een vitaal en energiek leven.

Verandering

Als lifestyle coach streef ik naar verandering bij mijn klanten. Beweging is een hulpmiddel om verandering te versnellen. Daarnaast komen alle andere aspecten van een gezonde leefstijl aan bod: voeding, slaap, ademhaling, ontspanning en nog veel meer. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat veel klachten gerelateerd zijn aan slecht slapen en verkeerd ademhalen. Doordat we samen jouw leefstijl onder de loep nemen, komen we erachter waar de schoen wringt.

Trainingssessies

Natuurlijk ben en blijf ik een personal trainer, dus beweging staat altijd centraal tijdens de sessies. Tijdens het intakegesprek bepalen we de doelen. Vervolgens maak ik een trainingsplan op maat, helemaal toegespitst op jouw situatie. In de moderne trainingszaal gaan we aan de slag met diverse oefeningen om bijvoorbeeld jouw kracht, conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Start nu jouw training

Motivatie

Hoe we ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt?
 • De sleutel tot succes heb je zelf in handen. We starten dus alleen als jij echt gemotiveerd bent
  • Je traint met individuele begeleiding.
   • Je krijgt een persoonlijk trainingsschema.
    • We kijken naar het complete plaatje.
     • We helpen je bij de juiste mindset: visualiseer je doel en ga ervoor.
      • Je wordt ‘opgeleid’ om je leefstijl blijvend te veranderen.

Locatie

De sessies vinden plaats bij Personal Gym Maas & Waal, aan de Van Heemstraweg 123 in Druten. Deze locatie is goed bereikbaar en er is veel gratis parkeergelegenheid. Er zijn twee moderne fitnesszalen en kleedkamers inclusief de mogelijkheid om te douchen.

Routebeschrijving

Meer weten?

Op de pagina Kosten lees je meer over de verschillende trajecten en mogelijkheden. Wil je meer weten over mij als lifestyle coach of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op via 06 13 58 99 10 of info@nickpenders.nl.

Plan intakegesprek