Menu

Personal training
door Nick

Wat zijn de kosten
icoon-wit-personal-training

Personal training is de meest effectieve trainingsvorm. Je krijgt één op één begeleiding en individuele aandacht. Niet alleen tijdens de sporturen, maar ook daarbuiten staat je coach voor je klaar. 24/7!

Waarom Personal Training?

 • Een trainingsprogramma dat past bij jouw situatie
 • Individuele aandacht
 • Een trainer die jou motiveert en inspireert
 • Een optimaal resultaat in weinig tijd

Alles voor jouw gezondheid

Als Health and Performance Coach help ik jou bij het behalen van je doelstelling. Personal training is daarbij een middel, maar mijn dienstverlening gaat verder dan dat. Voeding, ademhaling, bewustwording, mindset, slaap en hormonen: stuk voor stuk zijn het belangrijke factoren voor een vitaal en energiek leven. Ook werk ik met Mylogenics: een revolutionaire en succesvolle behandelmethode van blessures. Werken aan een fit en gezond leven is de beste investering die je kunt doen!

Training voor verandering

Ga je aan de slag met een personal trainer dan wil je verandering zien. Dat vereist een persoonlijke aanpak. Mijn aanpak is gebaseerd op meerdere fitnesspijlers en bewegen staat daarbij centraal. Ook nemen we jouw leefstijl onder de loep. Je voeding, slaap, ademhaling, ontspanning en nog veel meer. Op een wetenschappelijk onderbouwde manier stellen we samen een persoonlijk plan van aanpak op waarmee we jouw doelen gaan bereiken.

*Of je resultaat bereikt, ligt deels aan jezelf. Daarom garandeer ik geen resultaten, maar wel eerste-klas-service en alle tools om het beste uit jezelf te halen!

Start nu jouw training
Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht

Op een gegeven moment besloot ik dat het nu echt de laatste keer was dat ik heel hard mijn best ging doen om het eraf te krijgen. Zelf was ik al begonnen en een paar kilo kwijtgeraakt. Daarna besloot ik dat ik het graag professioneler aan wilde pakken. Op deze manier ben ik bij Nick terecht gekomen. Hij nodigde mij uit voor een intake gesprek en de week daarna kon ik al beginnen. Het gesprek verliep prettig en ik had direct zin om te gaan beginnen. Ik moest beginnen met een bepaalt voedingsdieet en dit ook bijhouden. Zo kon hij controleren wat ik at en hier eventueel aanpassingen in doen. De trainingen met Nick zijn zwaar, maar je krijgt er een ontzettend voldaan gevoel van. Nick is zo professioneel, dat hij vaak beter kan inschatten wat ik kan dan ikzelf. Hij bepaalt welke oefeningen ik moet doen en met hoeveel gewicht ik moet trainen. Ik kan bij hem altijd terecht als ik vragen heb over voeding of andere zaken die te maken hebben met mijn afvalproces. Ik ervaar het contact dat ik met hem heb zeer prettig. In de zes weken die ik nu met Nick aan het trainen ben, ben ik zes kilo afgevallen. Ook merk ik al dat ik een stuk sterker en fitter ben.

Echt een toptrainer

De personal training die ik kreeg was echt voor blessure herstel. Nick heeft samen met mij een super plan gemaakt en ik was na een paar weken weer blessure vrij. Zeker een aanrader!

VVE Markt 9-16
Bij Nick staat de mens centraal

Hoe groot of hoe klein de doelen of de te maken stappen zijn, zijn begeleiding is op de mens. Niet alleen fysiek maar ook mentaal weet hij je motiveren. Zijn oefeningen zijn op maat en met theoretische onderbouwing begrijp je als mens ook de gedachte achter de oefening. Dit helpt je bij het behalen van groei. (Bron: Google review)

Rob Hooftman

Zo behaal jij jouw doelen:

 • We passen wetenschappelijk bewezen methodes toe in jouw training
  • Je traint met een persoonlijk trainingsschema, aangepast op jouw situatie
   • Jouw trainer blijft zich elke dag bijscholen en is op de hoogte van wetenschappelijke studies
    • Hoogwaardige begeleiding
     • Door een coach die gespecialiseerd is in health and performance trainingen, zoals kracht- en conditietraining

Het intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we je situatie en bepalen we je doelen. Wil je fitter worden? Afvallen? Of ben je aan het revalideren? Op basis daarvan maak ik een gepersonaliseerd trainingsplan, toegespitst op jouw situatie. We gaan aan de slag in een personal training studio waar alle faciliteiten aanwezig zijn om optimaal te trainen. Daar werken we aan het verbeteren van jouw kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Dat doen we op basis van de laatste wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Plan nu een intakegesprek

Locatie

De sessies vinden plaats aan de Energieweg 8-004 in Druten. Deze locatie is goed bereikbaar en er is veel gratis parkeergelegenheid. De locatie bevat een privé studio waarin je alleen traint.

Routebeschrijving

Meer weten?

Ik bied verschillende trajecten en mogelijkheden aan, bekijk de pakketten. Ook bied ik Mylogenics-behandelingen aan in geval van blessures. Denk aan knieklachten, frozen shoulder, een doof gevoel, rugklachten, RSI en andere lichamelijke klachten. Mylogenics werkt snel en zonder bijwerkingen. Wil je meer weten over mij als Health and Performance Coach of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op via 06 13 58 99 10 of info@nickpenders.nl.

Plan intakegesprek