Menu

Voedingscoach met de voedingsapp

Wat kost het
icoon-wit-voedingscoach

Ben jij altijd calorieën aan het tellen? En bezig met wat je moet eten of hoeveel je mag eten? Op basis van jouw behoeften maak ik een compleet gepersonaliseerd voedingsplan. Via de app krijg je iedere week een persoonlijk weekmenu dat per maaltijd aanpasbaar is.

Simpel en effectief afvallen

Kies uit meer dan 1700 recepten. Allemaal afgestemd op jouw hoeveelheid calorieën en macro’s. Macro’s zijn de eiwitten, koolhydraten en vetten die je nodig hebt. Je kunt zelf producten toevoegen of eenmalig je eigen maaltijden invoeren. De hoeveelheid calorieën en macro’s passen we vervolgens aan, zodat ze aansluiten op jouw doelstelling.

Het intakegesprek

Op basis van een intakegesprek maak ik jouw plan. Zo bereken ik je calorieën, macro’s en voorkeuren. Ik houd rekening met intoleranties, allergieën, aantal eetmomenten, voorkeursproducten en bereidingstijd. Vervolgens maak ik een weekmenu op basis van jouw situatie. Daarin kun je zelf voedingsproducten verwijderen of toevoegen en bijstellen. Alles gemakkelijk in één app. Onder toezicht van je coach, zodat je altijd en overal je vragen kunt stellen.

Plan nu een intakegesprek

Wat krijg je tijdens een voedingcoachings traject?

 • Toegang tot de voedingsapp
  • Meer dan 1700 recepten allemaal gepersonaliseerd op jouw behoefte
   • Iedere week een compleet boodschappenlijstje met alles wat je nodig hebt
    • Flexibiliteit: jij kiest zelf je maaltijd op basis van ingrediënten, bereidingstijd en meer
     • 24/7 toegang tot de coach via de chat
      • Wekelijkse check-up waarbij we alles bespreken en eventueel nodige aanpassingen doen
       • Hoeveelheid calorieën en macro’s worden continue bijgewerkt (indien nodig)
Overgewicht kwijt en fit worden

Bijna een jaar ben ik nu onderweg met personal training bij Nick Penders. Ik had me het doel gesteld om weer fit te worden en vooral flink wat overgewicht kwijt te raken. Mijn conditie was toen ik begon echt slecht maar dat is nu wel anders! Ik voel me super fit en ben 20 KG afgevallen! Dit allemaal dankzij de prettige manier van werken die Nick hanteert. Sterker nog; toen ik begon had ik niets met sporten en sportscholen maar dat is omgeslagen in 3 keer per week met plezier en fanatisme lekker trainen. Kortom..om écht resultaat te boeken en om op een prettige wijze weer je conditie en/of je gewicht weer op peil te krijgen beveel ik Nick Penders Personal Training aan. (Bron: Google review)

R. Gbbls
Whiplash nekklachten

Nick heeft een trainingsprogramma opgesteld om te zorgen dat mijn nekpijn als gevolg van whiplash draagbaar is. Ik ben veel minder moe en slik veel minder pijnstillers. Dank je wel daarvoor. Een super coach en trainer die goed luistert wat echt nodig is, en daar een persoonlijk plan voor maakt. Standaard werk is niet voor hem weggelegd. Heb je fysieke klachten van welke aard dan ook, ga zeker bij hem langs, want je klachten worden aangepakt.

Marco Penders
Schouder-, nek-, rug- en heupklachten

Nick is een fijne, motiverende trainer, waar ik al geruime tijd bij sport. Zelf heb ik al jarenlang regelmatig hoofdpijn, last van m'n schouders, nek, rug en heup. Sinds een jaar ernstige knieklachten na een val op de wintersport. Nick heeft de moeite genomen om naast het sporten op een coachende manier met mij aan de slag te gaan en wat ik mij tot voor kort niet voor kon stellen is gebeurd. Ik heb al geruime tijd geen klachten meer. ik heb geen last meer van mijn schouders, nek, rug, heup en knie! De eerste meters op een skibaan in Nld zijn al gemaakt zonder problemen. Nu op naar de sneeuw waar ik volop vertrouwen in heb. Kortom; Nick kan je echt verder helpen, zowel fysiek als mentaal.

Sandra Crommentuyn

Meer weten?

Ik bied verschillende trajecten en mogelijkheden aan, bekijk de pakketten. Wil je meer weten over mij als Health and Performance Coach of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op via 06 13 58 99 10 of info@nickpenders.nl.

Plan intakegesprek